Alaçam İlçesi Ziyaretleri << Tüm Haberler

Hancıoğlu'nun Alaçamlıları Ziyareti

 
Çiftçi ve Emeklinin CHP iktidarında yüzü gülecek.
 
CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu'nun seçim turları sürüyor.  Seçim yaklaştıkça adayların heyecanı günbe gün artarken vatandaşların da aklında yavaş yavaş fikir oluşmaya başlıyor. CHP Samsun Milletvekili Adayı Hancıoğlu'da vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. 
Geleneksel Alaçam Hüseyin Dede Yayla Şenliklerine katılan Neslihan Hancıoğlu şenlik alanında  vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenirken CHP iktidarında çiftçi ve emeklinin yüzünün güleceğini söyledi. Burada vatandaşlarla yaptığı kısa sohbetler de Çiftçi ve Emeklilerin zor durumda olduklarını bildiklerini bu bağlamda seçim bildirgesinde yer alan projelerimizin hayata geçmesiyle vatandaşların rahat bir nefes alacaklarının müjdesini verdi.
 
CHP Alaçam ilçe teşkilatının da bulunduğu etkinlikte CHP Samsun Milletvekili Adayı Neslihan Hancıoğlu, '' Halkımıza parti projelerinin tanıtılması noktasında özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Hancıoğlu, seçmenlerden gelen tepkilerin gayet olumlu olduğunu söyledi. İktidara geldikleri takdirde daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturacaklarını belirtti.
© 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Neslihanhancioglu.com
/nhancioglu /nhancioglu /nhancioglu